Stilton gør denne risotto ekstra rund og aromatisk. Servér med grøn salat til, så retten ikke føles for tung. 

Sådan gør du

  • 1 Svits løg i lidt olivenolie.
  • 2 Tilsæt risene, og lad det sautere et par minutter, til risene bliver blanke.
  • 3 Tilsæt prosecco, og rør rundt.
  • 4 Tilsæt bouillonen lidt efter lidt, mens du rører lang- somt og jævnligt i risottoen. Det kræver lidt tålmodighed, men det lønner sig!
  • 5 Efter ca. 20 minutter er bouillonen brugt, og risene er møre.
  • 6 Rør stilton i risottoen, og lad den smelte.
  • 7 Rør parmesan og evt. mascarpone i.
  • 8 Smag til med salt og peber, og pynt med citrontimian.
  • {{recipeDoneText}} Risotto med stilton

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier