Frikadeller med persillestuvede grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg.
  • 2 Tilsæt melet. Rør herefter mælken i.
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 4 Form farsen til frikadeller med en spiseske.
  • 5 Brun frikadellerne ca. 2 minutter på hver side, ca. 4 minutter i alt.
  • 6 Skru ned til middel varme.
  • 7 Vend - og steg frikadellerne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt, til de er gennemstegte. Servér 4 frikadeller til middagen. Skær gulerødderne i meget grove stykker og blomkålen i buketter.
  • 8 Kog gulerødderne i bouillonen i nogle minutter.
  • 9 Tilsæt blomkålen og kog et par minutter mere.
  • 10 Tilsæt ærterne og jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand.
  • 11 Smag stuvningen til med salt, peber, et par kviste estragon og hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med persillestuvede grøntsager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier