Frikadeller med stuvet spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt, peber, æg og revet løg.
  • 2 Tilsæt melet. Rør herefter mælken i.
  • 3 Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varm.
  • 4 Form farsen til ca. 14 frikadeller med en spiseske.
  • 5 Brun frikadellerne ca. 2 minutter på hver side, ca. 4 minutter i alt.
  • 6 Skru ned til middel varme.
  • 7 Vend - og steg frikadellerne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt, til de er gennemstegte.
  • 8 Gem 2 frikadeller til madpakken.Kog kartoflerne. Hak persillen. Skyl spinaten og damp den i ½ dl vand, til den falder sammen.
  • 9 Tag den op og knug væden af. Hak spinaten.
  • 10 Rør mel og mælk til en jævning i en gryde og varm op under piskning.
  • 11 Tilsæt smørret og spinaten, hvis den er frosset og tø den op i stuvningen ved svag varme.
  • 12 Tilsæt frisk spinat når stuvningen har kogt nogle minutter.
  • 13 Smag til med salt, peber, sukker og revet muskat.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med stuvet spinat

Tip

Gem frikadeller til pålæg eller frys dem ned til senere brug.
Server stuvede gulerødder og ærter eller stuvet hvidkål i stedet for stuvet spinat.

Opskriften er udviklet af