Restemad ris opskrifter
Kog perfekte ris
15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Grillet laks med mangosalsa
30 min.
Kokosris med urter
Indiske boller i karry
Blød polenta med majs og ost
Bagte æbler med mandel-crumble
55 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kartoffelkage med marcipan
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Salat med majs, oliven og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Risotto med stilton