Restemad opskrifter
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Blød polenta med majs og ost
Bagte æbler med mandel-crumble
55 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Kartoffelkage med marcipan
Salat med majs, oliven og kylling
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Gratineret æggekage deluxe
Pita med nakkekam, eller andre rester fra i går, og ramsløgmayo
10 min.
Bønneragout
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Bankekød med groft grønt
Perlebygklatkager med kryddersyltede kirsebær
Pastasalat med rester
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Sandwich med hønsesalat, karry, bladselleri og æbler
Samosas af rester
Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til
Armensk pizza med hakket kød
45 min.
Pastagratin med tomat og broccoli