Pastagratin med tomat og broccoli

Pastagratin med tomat og broccoli

Vi kogte så meget pasta i går at det er nok til en pastagratin i dag. Med lækre sprøde brødkrummer på toppen.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Pisk mel og mælk sammen i en gryde. Sæt blandingen på komfuret, og lad den koge op, imens du rører så at det ikke dannes klumper.
  • 3 Kom smørret i blandingen og lad det smelte, imens du rører. Lad saucen simre og rør stadig i 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
  • 4 Smør en stor ildfast form og kom pastaen heri.
  • 5

    Åbn dåserne med tomat og rør revet hvidløg i den ene, hæld al tomat ud over pastaen.

  • 6 Skær broccoli i mindre stykker og fordel blandt pastaen.
  • 7 Hæld saucen over hele herligheden. Smuldr eller riv brødet ned i en skål, vend med olie og drys over retten.
  • 8 Bag indtil sauce og brød er gyldent, ca. 30 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Pastagratin med tomat og broccoli

Tip

Brug dine rester for så passer du godt på klimaet og pengepungen.

Opskriften er udviklet af