Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts

Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts

En skål med kogt ris, et halvt bæger creme fraiche og 1 ½ stegt kyllingebryst ligger i køleskabet og venter på at blive til dagens aftensmad.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og svits i olie på en pande.
  • 2 Drys karry henover og svits rundt.
  • 3 Kom lidt af vandet i en skål og rør majsstivelse ud heri.
  • 4 Rør med resten af vandet og creme fraichen.
  • 5 Hæld blandingen i panden imens du rører rundt.
  • 6 Smuldr bouillonterning heri og lad opløses imens du rører rundt.
  • 7 Skær kyllingen i mindre stykker og vend i saucen.
  • 8 Lad saucen simre indtil kyllingen er gennemvarmet.
  • 9 Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
  • 10 Sæt en gryde med vand over til haricots verts.
  • 11 Kom olie på en pande og vend risene heri.
  • 12 Kog haricots verts efter anvisning på emballagen.
  • 13 Afdryp haricots verts og vend med risene.
  • 14 Skær æbler i tynde skiver og vend med lidt citronsaft.
  • 15 Server til kylling og ris.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts

Tip

Brug dine rester for så passer du godt på klimaet og pengepungen Server gerne med sojasauce, peanuts og chutney.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier