Røget ørred med røræg og purløg opskrifter
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Holms karbonader
30 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Pandestegte snackpebere med tomat og parmesan
15 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Kødsovs - med et lille tvist
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Svensk pølseret med søde kartofler
30 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Spicy gullash
30 min.
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Burger med stegt flæsk
30 min.
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Nytårssnacks
20 min.
Morgenmad med kant
10 min.