Den perfekte madpakke. Denne madpakke er nem at lave, men er alligevel spækket med smag. Snit de forskellige grøntsager super fint, kog nudlerne efter anvisningen på pakken, rør den nemme dressing sammen og top så det hele med røget laks - og så er den sådan set hjemme. Mums!

Sådan gør du

  • 1 Kog den ønskede mængde nudler.
  • 2 Hæld vandet fra og skyl nudlerne i koldt vand, da de ellers klistrer helt sammen. Ryst dem godt, så så meget af vandet kommer fra som muligt. Hæld en lille smule olie over før du sætter dem på køl. 
  • 3 Snit grøntsagerne fint, f.eks. med et mandolinjern. Snit forårsløg fint. Snit lidt af en frisk chili. Hak peanuts. Bland det hele sammen i en skål. 
  • 4 Pluk den varmrøgede laks. Lav en let dressing af olivenolie, soja, lidt flydende honning og en smule friskpresset limesaft. Vend det i salaten lidt ad gangen, så salaten ikke bliver for våd. 
  • 5 Pynt med bredbladet persille og server!
  • {{recipeDoneText}} Asiatisk nudelsalat

Opskriften er udviklet af