Råsyltet spidskål opskrifter
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Suppe med spidskål, kartofler og svinebryst
30 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Kylling med agurkesalsa og dampet spidskål
Skinkemignon på fransk manér
1 t
Sennepskartofler med spidskål
Skinkemignon i sprød bacon med spidskål og hollandaise
2 t
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Timianbagt roastbeef med grillet majssalat og cremefraiche
Grillede revelsben med kålsalat
1 t, 40 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Dampet spidskål med bacon
Thai-fiskekager med citrongræs, kålsalat med ananas, sød chilisauce og ris
Grillet kylling og spidskål med mormordressing
40 min.
Mørksej i wok med soja og ingefær
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Råkost Asian Style og grillet laks
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Kylling i kålwok