Peberrod opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekotelet med æbler og timian
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Råsyltet grønt
Cremet laksetatar med radiser og sprødt brød
40 min.
Stegte rødbedesild
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Klimaglad wok med kål og kylling
30 min.
Ovnbagt fisk med grønt og kaperssmør
Mini-smørrebrød
45 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Wienerschnitzel med aspargesbroccoli, ristede kartofler og ”dreng”
40 min.
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Osso buco med figner
1 t
Stegt medister med blomkål i mornaysauce
25 min.
Bagt æggekage med rester af grøntsager
30 min.
Kalv med grøntsager i peberrodssovs
25 min.
Bankekød med kartofler og brun sovs
Briochebolle med røræg og kartoffel
20 min.
Appelsinglaseret flæsk med kålrabispaghetti
30 min.