Bagt torsk med parmaskinke og rødbedekartoffelmos

En variation over den klassiske kogte torsk.

Sådan gør du

  • 1 Torskefileten skæres i fire stykker.
  • 2 Hvert fiskestykke pakkes ind i en skive parmaskinke.
  • 3 Fiskepakkerne bages i ca. 10 min. ved 200º C på midterste ovnrille.
  • 4 Kartofler og rødbeder skrælles og skæres i mindre stykker.
  • 5 Rødbedestykkerne skal skæres meget små, for at blive færdigkogte på samme tid som kartoflerne.
  • 6 Kartofler, rødbeder og hvidløg koges i usaltet vand i ca. 40 min., til rødbederne er møre.
  • 7 Grønsagerne moses til en grov mos med ½-1 dl af kogevandet, til konsistensen er passende.
  • 8 Mosen smages til med salt og peber.
  • 9

    Servering

    Bagt torsk med parmaskinke og rødbedekartoffelmos serveres med reven peberrod og dampede grønne bønner.

  • {{recipeDoneText}} Bagt torsk med parmaskinke og rødbedekartoffelmos

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier