Ovnbagte sild med peberrod i tomatsauce

Silden er en lille, fed fisk med masser af smag. Vi afrunder sildens karakter med skarp peberrod og sursød tomatsauce. Velbekomme!

Sådan gør du

  • 1 Klip finnerne af silden, og læg dem med kødsiden opad.
  • 2 Drys lidt salt og peber på, og fordel lidt peberrod på hver filet.
  • 3 Rul sammen med skindsiden udad.
  • 4 Læg rullerne tæt sammen i en smurt ildfast form.
  • 5 Kom de purerede tomater i en skål.
  • 6 Riv eller hak løg og æble fint ned i tomaten.
  • 7 Smag til med salt, peber og sukker.
  • 8 Hæld blandingen over silden.
  • 9 Drys rasp over retten, og bag midt i ovnen i ca 25 minutter.
  • 10 Imens koger du kartoflerne.
  • 11 Mos kartoflerne med kogevandet og/eller mælk, og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagte sild med peberrod i tomatsauce

Opskriften er udviklet af