Fyldig salat med æg, kartofler og løg

Denne salat er alt andet end kedelig. Med sæsonens kartofler, artiskokker, vagtelæg og dressing med nødder bliver du helt sikkert mæt efter en enkelt portion.

Sådan gør du

  • 1 Knæk stokken af og kog artiskokkerne med det hele i ca. 30 minutter i saltet vand tilsat salt og lidt citronsaft.
  • 2 Pluk alle bladene og ”skægget” i midten af og skær artiskokbundene i mindre stykker.
  • 3 Kog kartoflerne møre (hvis det ikke er gjort) og skær dem i minde stykker.
  • 4 Kog vagtelæggene i ca. 4 minutter.
  • 5 Hæld koldt vand over dem og pil æggene når de er kølet af.
  • 6 Del dem i 2 eller 4 både.
  • 7 Hak forårsløg.
  • 8 Skyld og riv eller skær salaterne i mindre mundrette stykker og bland dem i en skål.
  • 9 Skær agurkerne i små stykker.
  • 10 Bland salaten med kartofler, æg, forårsløg og agurk.
  • 11 Kør dressingen i en minihakker eller hak nødderne meget fint i hånden og pisk dressingen sammen.
  • 12 Pluk kørvel, bland det i salaten lige inden servering, og dryp dressingen på.
  • {{recipeDoneText}} Fyldig salat med æg, kartofler og løg

Tip

Spis gerne fisk til denne dejlige salat, hvis du ønsker måltidet skal fylde mere.

Opskriften er udviklet af