Ostekage i glas opskrifter
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Glaseret andebryst med søde kartofler og porrer
25 min.
Claus Holms flæskestegssandwich
20 min.
Glaserede skorzonerødder med rød grønkål
15 min.
Tapas - 4x squash
25 min.
Panderet med kartofler, selleri og øl
35 min.
Glaserede andehjerter med sprød salat
30 min.
Hurtig gullasch på panden
30 min.
Grillet glaseret andelår med syrlig hvidkål
1 t
Svinemørbrad med glaserede porrer og søde kartofler
15 min.
Claus Holms brunede kartofler med hasselnødder og honning
15 min.
Smeltet ost med rosmarin, ahornsirup og pistacienødder
10 min.
Vin chaud (Appelsinglögg)
1 t, 15 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Syltede cherrytomater
1 t, 30 min.
Svinekotelet med grønne linser og glaserede gulerødder
30 min.
Svinekam med rosenkål og glaserede gulerødder
1 t
Rabarbersyltetøj med jordbær og hyldeblomst
30 min.
Nektariner i vin med mascarpone og skyr
1 t, 15 min.
Kalveschnitzler i svampesauce med franske ærter
30 min.
Kalkunsteg med rosenkål og glaserede gulerødder, mos og tranebærsauce
4 t, 10 min.
Jordbærsyltetøj og -saft
1 t
Daim is
10 min.