Dejlig nem og dejlig sommer-dessert, der kan laves i en håndevending.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skyl og nip jordbærrene.
  • 2 Tag 4-8 små bær fra til pynt og skær resten i tykke skiver.
  • 3

    Pisk fløden halvstiv med flormelis og vanillesukker.

  • 4 Læg et tykt lag jordbæri bunden af 4 store portionsglas og dryp med appelsinsaft.
  • 5 Bræk ladyfingers i grove stykker.
  • 6 Fyld glassene lagvis op med lady fingers, fløde, jordbær og fløde.
  • 7 Pynt med de små bær og appelsinskal.
  • 8 Triflien kan spises helt nylavet, mens biskuitterne er sprøde, eller man kan lade den stå og trække ligesom dansk trifli med makroner.
  • Så er det spisetid! Italiensk jordbærtrifli

Opskriften er udviklet af