Blommegaletter med karamel

Sprøde og lækre små blommekager med karamelcreme i. Server dem lune, evt. med en kugle vaniljeis eller lidt creme fraiche på siden.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200/185C varmluft. Skær butterdejen i 4 cirkler med en diameter på 10-12 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • 2 Smør midten af hver dejcirkel med 1-2 tsk. Dulce de Leche, og fordel skiver af blomme på dejen. Dryp lidt honning på blommerne, og bag blommegaletterne i ovnen i ca.15 min., til de er let hævede og gyldne.
  • 3 Lad galetterne køle lidt ned inden servering. Server lune til en kop kaffe eller med en kugle vaniljeis på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Blommegaletter med karamel

Tip

Brug 50 g marcipan rørt med 25 g smør i stedet for karamelcreme.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier