Oksekød og løg opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Sådan skærer du nemt løg
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist