Oksebov i gryde opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Cremet karrysuppe med blomkål
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Grydebrød
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Lammemørbrad i gryde
Græskarkage med cremet flødeosteglasur
1 t, 30 min.
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Klassiske pølsehorn
2 t, 30 min.
One pot nudelsuppe med kylling, citrongræs, kål og koriander
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Muslinger i gryde på grill
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Svinekød i kokosmælk og karry med broccoli og ris
40 min.
Blomkålscurry med chili, ingefær og lime
30 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Gryderet med lammerack
40 min.
Samosaer med karry og kartoffelfyld