Sådan gør du

  • 1 Kylling og chorizo-pølse skæres i mindre tern.
  • 2 Løg og peberfrugt skæres i tern og bladselleri og hvidløg snittes fint i skiver.
  • 3 Kylling og chorizo-pølse steges i en gryde med olivenolie i ca. 5 min. indtil det er godt brunet på alle sider.
  • 4 Tilsæt løg og hvidløg og rist yderligere nogle min.
  • 5 Tilsæt herefter peberfrugt, bladselleri, chili og rå ris og lad det hele stege sammen i 2 min.
  • 6 Hæld vand eller hønsebouillon ved, læg låg på og kog jambalayaen i 12 min.
  • 7 Tag gryden fra varmen og lad retten trække i 10 min.
  • 8 Til sidst tilsættes hakket persille, limesaft og rejer.
  • 9 Retten smages til med salt og peber. Servér evt. brød til retten.
  • {{recipeDoneText}} Jambalaya

Tip

Chorizo-pølse findes i flere varianter, stærk og ekstra stærk. Hvis du anvender den ekstra stærke chorizo, kan chilien udelades.  

Opskriften er udviklet af