Mørbrad i portvin opskrifter
Babyleaves med jordskokker og æbler
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Gløgg
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Gris i peanutsauce
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Julesteg med krydret rødkål
1 t, 45 min.
Hurtig mørbradgryde
25 min.
Klassisk mørbradgryde
30 min.
Luksus mørbradgryde
40 min.
Mørbradgryde
45 min.
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Mørbrad fyldt med persille, flødesauce og mormor-salat
30 min.
Mørbrad fyldt med persille, flødesauce og mormor-salat
30 min.
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Enebærsild
20 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.