Svinemørbrad a la byens brandstation

Porrerne i flødesovsen bliver søde, når de varmes i ovnen. Det gør dem gode som tilbehør til svinemørbraden, som her serveres med pasta. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader. Ordn mørbraderne og drys med peber og en anelse salt.
  • 2 Vikl bacon om hver mørbrad.
  • 3 Skær porrer i tynde ringe og skyl dem omhyggeligt i koldt vand.
  • 4 Svits porrer i olie i en gryde.
  • 5 Kom porrerne i bunden af en stor ildfast form eller bradepande med høj kant.
  • 6 Læg mørbradene ovenpå.
  • 7 Kom fløde og mælk og ost i mindre stykker i gryden og rør rundt indtil osten er smeltet.
  • 8 Kom persille i saucen og smag til med salt og peber.
  • 9 Hæld saucen rundt om mørbraderne og stil bradepanden midt i ovnen.
  • 10 Steg, indtil baconen er sprød, ca. 30 minutter.
  • 11 Tag ud, og lad stå og trække 5-7 minutter, før du skærer kødet i tournedos-store stykker.
  • 12 Kog pastaen i en stor gryde, afdryp og server sammen med kød, sauce og varme flutes.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad a la byens brandstation

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier