Medister til frokost opskrifter
Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerne
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.
Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
Babyleaves med jordskokker og æbler
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Svensk sildesalat
20 min.
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Waldorfsalat med flødeskum
15 min.
Rødbede- og æblesalat
Toast med radise-æblerygeost
Sauté-skiver med rosmarin og æble/løg kompot
30 min.
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Frikadeller med grov sennepscreme
15 min.
Tun med æg, salte agurker og sprødt bacon
Salat med grøn pesto, kål og kylling
Sandwich med puré af gule ærter og pastrami, barn
Fiskeburger med sesamstegt mørksej og tartarsauce
20 min.
Sandwich med pure af gule ærter og pastrami, voksen