Medister til frokost opskrifter
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Mild hummus
10 min.
Sauté-skiver på italiensk
20 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Squashruller med gedeost
Fuldkornspita med avocadocreme
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Lammedeller med tabbouleh
Meze med sprøde pitastænger
40 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Avocado med rejer
15 min.
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Den bedste kartoffelsalat & coleslaw
Salat med pebermakrel
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Minipizza
40 min.
Fyldig Cæsarsalat med kylling og pancetta
Langtidshævet fuldkornsburgerbolle med yoghurt
8 t, 25 min.
Cream cheese board
Bagels med stegte pølser, æg og sprødt grønt
20 min.
Økologiske madvafler toppet med kålsalat, falafler og yoghurtdressing
30 min.
Stegte auberginer med tomatsalsa, couscous og blomkålsris
15 min.