Marinerede peberfrugter oliven kapers ansjos opskrifter
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce
1 min.
Marengskager
1 t, 30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder
Rød sild med nye kartofler, rødløg, kapers og creme
20 min.
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Pasta med ærter i cremet sauce
Laksetimbale med dilddressing
30 min.
Svinekød i karry med spinat og rød peber
30 min.
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Kippers med røræg, purløgsolie og rød peberfrugt
15 min.
Mangosalsa
10 min.
Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter
1 t, 30 min.
Ribsteaks med barbecuesauce, marinerede grøntsager og brød med mozzarella
2 t, 30 min.
Marineret svinebryst, Hong Kong style
3 t
Kylling cashew med koriander
Wok på grill
Chili con carne med chokolade og øl (stærk)
3 t
Ceviche
15 min.