Marinerede peberfrugter oliven kapers ansjos opskrifter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce
1 t
Fajitas
30 min.
Majsæggekage med bacon
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Grillstegte marinerede sauté-skiver med avokadosalsa
45 min.
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Kold tomatsuppe
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Hakkebøf med avocadomos
15 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Råkost af marineret gulerod og broccoli
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
1 t
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.