Lammekølle med provencalske kartofler opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella
15 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.
Syrlig kartoffelsalat
30 min.