Lammekølle med provencalske kartofler opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
Forloren hare med glaserede kartofler
1 t, 20 min.
Rød karry med and
30 min.
Ølmarineret torsk
Skinkemignon med blommesalsa og bønner
45 min.
Indisk lam med spinatris
Basmati ris med dukkah og braiseret lammekølle
Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler
45 min.
Bøf på spyd med vikingeknas
50 min.
Frittata og hvidkål på japansk
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Fakkelgaardens svinemørbrad
4 t
Kødboller i tomatsauce med citrongræs, basilikum og parmesan
Djævlekoteletter med bønnesalat.
45 min.
Nakkekoteletter med rosenkål
30 min.
Mørbradbøffer med kartoffelrösti
1 t
Indisk Suppe & Blomkåls Samosas (Vita Damsø)
50 min.
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Salat med sødekartoffel og artiskokhjerter af Julia Prokopenko
Janssons fristelse
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Helstegt skrubbe med citronsauce