Kød opskrifter
Hvidkålssuppe med tomat
30 min.
Köfte i tomat med ris og ærter
Ærtesalat med rød quinoa
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Vegetariske wraps med grillet halloumi, fennikelsalat og jordbær
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Romaine salat med ærter og 70’er fløde
20 min.
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Karbonader med kartoffelmos, ærter og persille
30 min.
Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter
1 t
Flæskesteg med sommergrønt
1 t, 40 min.
Citrondampet skinkemignon med grøn bulgur
30 min.
Forårets skinkegryde
30 min.
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Forloren hare
40 min.
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost