Kyllingbryst med parmaskinke opskrifter

Svinemørbrad pakket ind i hasselnød og parmaskinke

Bare en pizza

1 t, 20 min.

Entrecote med bagt mozzarella/parmaskinke sandwich og grøn salat

Spejlæg med parmaskinke og sprødt grønt

15 min.

Torsk i parmaskinke med frisk hindbærsalat

30 min.

Hjemmelavet hummus af gule ærter

40 min.

Ovnbagt torsk med sprød rødbedesalat

30 min.

Rå marinerede asparges med kylling i parmaskinke

Kalveroulader med parmaskinke og ost

30 min.

Saltimbocca med insalata mixta

Kartofler med sprød parmaskinke

20 min.

Små runde omeletter pynter på morgenbordet

Hønsesalat med radicchio og parmaskinke

Jordbær og rucolasalat med kammuslinger

25 min.

Piratburger med kylling og peberfrugtcreme

Tomat "pizza" med skinke

Ristet fuldkornsbrød med parmaskinke

Pasta med mynte, asparges og små tomater

Dadler med skinke

Salat med fennikel, parmaskinke og mandler

Kylling a la saltimbocca med bønnesalat

Kartoffelpizza med salat af broccoli med ansjoser og hvidløg

Polentapanerede karbonader i svøb med stegt grønt

25 min.

Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte

3 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Mere af det gode danske
  • Coop Foodtruck
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495