Pizza med mozzarella, parmaskinke og rucola

Sådan gør du

  • 1 Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt mel (lad lidt mel blive tilbage), olie og salt.
  • 2 Ælt dejen godt og kom den i en skål.
  • 3 Dæk skålen med et låg eller alufolie og lad dejen hæve et lunt sted ca. 40 min.
  • 4 Opvarm ovnen til 250°.
  • 5 Slå dejen ned og del den i 2 lige store dele.
  • 6 Læg dem på et meldrysset bord og form dem til kugler.
  • 7 Rul dem ud med en kagerulle.
  • 8 Træk og tryk dem, til pizzabundene er ca. 30 cm i diameter og ca. 1 cm tykke.
  • 9 Fordel fromage frais’en på pizzabundene og drys med revet mozzarella.
  • 10 Bag pizzaerne midt i ovnen 8-10 min.
  • 11 Tag pizzaerne ud af ovnen, dryp lidt olivenolie på og pynt med tynde skiver af parmaskinke.
  • 12 Kom lidt rucola rundt på hver pizza.
  • 13 Skær parmesanen i tynde flager med en kartoffelskræller og drys dem over pizzaerne.
  • 14 Server straks.
  • {{recipeDoneText}} Pizza med mozzarella, parmaskinke og rucola

Tip

Saltet tilsættes dejen til sidst for ikke at ødelægge gærens hæveevne.

Opskriften er udviklet af