Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen

Nem svinemørbrad på 30 minutter, næsten som at være i Italien

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader varmluft.  
  • 2 Ordn mørbraden, og krydr med peber. Pak nu mørbraden ind i parmaskinke, og stik salvieblade ind imellem hver skive skinke.  
  • 3  Læg den i en ildfast form. Skær tomater lige over og læg ved siden af kødet. Dryp olie over både kød og tomater.  
  • 4  Skær kartoflerne lige over og vend med olie, salt og peber. Kom kartoflerne på en bradepande med bage-papir. Sæt bradepanden i ovnen.   
  • 5  Både svinemørbrad og kartofler er klar efter ca. 30 minutter. Skru eventuelt ned i grader den sidste tid.   
  • 6 Hæld kapers hen over kartoflerne, når der mangler  10 minutter af stegetiden.  
  • 7 Skær mørbrad i humpler eller skiver, og server dem med kartofler og tomater.   
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen

Tip

Lav 2 mørbrad med salvie og parmaskinke, når du er i gang. Smager nemlig herligt koldt i tynde skiver i en salat. 

 

Opskriften er udviklet af