Grill-spyd med svinemørbrad, svampe og asparges med bønner i parmasvøb og ærter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6.6 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2.7 g.
  • Energifor./ pers 635 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg træspyd i vand. 

  • 2

    Rør skyr med cremefraiche, presset hvidløg, meget finthakket persille, salt, peber og citronsaft. 

  • 3

    Afpuds svinemørbrad og skær den i mundrette tern. Dup kødet tørt. 

  • 4

    Gør champignon i stand. 

  • 5

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenden til. Skær asparges i mindre stykker. 

  • 6

    Skær rødløg i mindre stykker. 

  • 7

    Fyld spyddene med champignon, løg, asparges og kød. Pensl det let med olivenolie. 

  • 8

    Pak grønne bønner ind i parmaskinke. 

  • 9

    Kom ærterne i en gryde, drys let med salt, dryp med rapsolie, hæld kogende vand ved, kog op og hæld straks vandet fra og lad ærterne afdryppe i en sigte. 

  • 10

    Gør iceberg i stand og anret ærterne i salatkurve med spyd, bønner med skinke og creme. 

  • 11

    Servér med kartoflerne ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Grill-spyd med svinemørbrad, svampe og asparges med bønner i parmasvøb og ærter

Opskriften er udviklet af