Saltimbocca med hindbær i hvid balsamico

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem møre.
  • 2 Mos kartoflerne let med gaffel og vend med smørret.
  • 3 Krydr kartoflerne med salt og peber og vend med hakket persille.
  • 4 Fjerne de yderste blade af spidskålen og del kålen i smalle både.
  • 5 Damp kålen i ca. 2 dl letsaltet vand et par minutter til den føles mør.
  • 6 Tag kålen op og afdryp.
  • 7 Bank kødet fladt med håndryggen.
  • 8 Top med salvie og krydr med salt og peber.
  • 9 Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød og fæstn med grillspyd. Varm olien på en pande og steg kødet i 2-3 minutter på hver side.
  • 10 Tag kødet af panden.
  • 11 Hæld balsamico, vin og bouillon på panden og kog væsken ind til det halve. Tilsæt smør og smag saucen til lidt brun farin, salt og peber.
  • 12 Vend forsigtigt med hindbær.
  • 13 Server saltimbocca med letmoste kartofler, dampet spidskål og hindbær i balsamico.
  • {{recipeDoneText}} Saltimbocca med hindbær i hvid balsamico

Opskriften er udviklet af