Koteletter i oel med pastinak og salvie 12019 opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Bagte rodfrugter med timian
50 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Bagt selleri-pizza med portobello svampe, fetaost og urter
Chili con carne
45 min.
Fuldkornsrisotto med græskar og salvie
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Pastinakbrød
Mørbrad med aspargessalat og ricottaost-creme
Saltimbocca
15 min.
Latkes med grønkål og gulerodsbacon
30 min.
Rødbedebøffer med ristede svampe
Arancini med estragonmayo og salvie
Brændende kærlighed med rodfrugter
Pastinak flutes
Græskarsuppe serveret i græskar
Koteletter og lynstegt karrykål med kokos
35 min.
Kyllingefad med krydderurte-smørsauce
Pastinakbøffer med senneps-cremefraiche
40 min.
Lun græskarsalat med æble og quinoa
40 min.
Lammekølle med grøntsagsmos
1 t, 10 min.
Vegetarfrikadeller med bagte rodfrugter og tahindressing
40 min.
Penne all'arrabbiata
30 min.