Mørbrad med aspargessalat og ricottaost-creme

Energiinformation

  • Energi 3107 kJ
  • Energi 740 kcal
  • Protein 42 g
  • Fedt 62 g
  • Kulhydrat 6 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1 Krydr oksemørbraden godt med salt og peber og brun den af på en varm pande i olie. 
  • 2 Bag kødet færdigt i forvarmet ovn på 80° i 50 minutter og lad det hvile i 5 minutter inden det skæres i skiver. 
  • 3 Skær 3 cm af bunden på aspargesene, skær dem i tynde strimler på langs på et mandolinjern eller med tyndskræller. Kom dem i isvand i 15-20 minutter og derefter i en sigte og lad vandet dryppe af. Vend dem derefter med 1 spsk. olivenolie og smag til med salt og peber. 
  • 4 Rør ricottaosten med 40 g revet parmesan og smag til med salt og peber. 
  • 5 Smelt smørret i lille gryde indtil det bruner, tilsæt plukkede salvieblade og lad smørret bruse op indtil bladene er gyldne, tag smørret af varmen. 
  • 6 Skær svampe og hvidløg i tynde skiver, steg det af på en varm pande i olivenolie i ca. 3-4 minutter. 
  • 7

    Anretning

    Anret skiver af kødet med ricottacreme, aspargessalat, salviesmør og server med revet parmesanost.
  • {{recipeDoneText}} Mørbrad med aspargessalat og ricottaost-creme

Tip

Denne ret kan fint laves vegetarisk med kogt pasta.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier