Bagt selleri-pizza med portobello svampe, fetaost og urter

Energiinformation

  • Energi 1412 kJ
  • Energi 336 kcal
  • Protein 16 g
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrat 26 g
  • Kostfibre 9 g

Sådan gør du

  • 1

    Rens selleri og skær den i tynde skiver på ca. 1/2 cm i tykkelsen, læg skiverne på en bageplade med bagepapir. 

  • 2

    Fordel friskost og feta på sellerien, krydr med salt og peber. 

  • 3

    Skær svampene i skiver på 1 cm i tykkelsen. Snit rødløg og oregano fint og fordel det på sellerien. 

  • 4

    Bræk brødet i små stykker, klip tomaterne i små buketter og fordel tomat og brød på sellerierne. 

  • 5

    Bag selleri-pizzaen i forvarmet ovn på 200° i ca. 30 minutter indtil den er gylden og sprød. 

  • 6

    Anretning

    Anrettes på tallerken med lidt yoghurt og hakket oregano.

  • {{recipeDoneText}} Bagt selleri-pizza med portobello svampe, fetaost og urter

Tip

Kan laves med andre rodfrugter kartoffel, sukkerroe, pastinak og andre svampe.

Opskriften er udviklet af