Koteleter med spidskål opskrifter
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Suppe med spidskål, kartofler og svinebryst
30 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Kylling med agurkesalsa og dampet spidskål
Skinkemignon på fransk manér
1 t
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Sennepskartofler med spidskål
Sommersalat med hytteost og grillede lammekoteletter
Skinkemignon i sprød bacon med spidskål og hollandaise
2 t
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Timianbagt roastbeef med grillet majssalat og cremefraiche
Grillede revelsben med kålsalat
1 t, 40 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Koteletter i fad med karry og rodfrugter
45 min.
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Djævlekoteletter med bønnesalat.
45 min.
Dampet spidskål med bacon
Thai-fiskekager med citrongræs, kålsalat med ananas, sød chilisauce og ris
Koteletter med rodfrugter, muskat og grønkål
30 min.
Grillet kylling og spidskål med mormordressing
40 min.