Kold sauce til kalveculotte opskrifter
Klatkager med skovbærkompot
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce
1 t
Hjemmelavet barbecuesauce til pulled pork
Kold tomatsuppe
Skinke burritos
30 min.
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Ægge-soufflé med krydderpølser
30 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.