Kanelsnegle med gulerod opskrifter
Rødder og champignon med dijonkylling
Stegte ris med kylling og æg
Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
Flanksteak i lun sandwich
40 min.
Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Æggekage med kartofler og friskrevet parmesanost
50 min.
Hel ovnstegt laks
40 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Fiskefileter med rodfrugtfritter
Entrecote med Karl Johan-smør og kartoffelchips
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Spareribs med salsa og sød kartoffel
45 min.
Letrøget ribbenssteg på rodfrugter med grov kartoffelmos og æble-pærechutney
2 t
Bagte kartofler med kødsauce af svinekød
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Skinkemignon på fransk manér
1 t
Kalvegullasch med grønt drys
1 t
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Bøf på spyd med vikingeknas
50 min.
Gule ærter med nakke, bacon og pølser af gris
2 t, 30 min.
Weekendbrunch
Pålægsdag