Juli gryde opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Cremet karrysuppe med blomkål
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Persille gremolata
10 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Knoldsellerigratin
50 min.
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Grydebrød
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Pariserbøf med rodfrugttern
Puré af knoldselleri
Lammemørbrad i gryde
Lammeracks med tzatziki og sennepskartofler
Wraps med lam og avocadodip
Lammedeller med tabbouleh
Lammekrone med urtecrust, bagte tomater, aubergine og rødløg
Butterflykylling med rodfrugter og oregano
Pasta med grønkålspesto
45 min.
Grønkålschips med stenbiderrogn
45 min.
Græskarkage med cremet flødeosteglasur
1 t, 30 min.
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.