Jasminris til 4 personer opskrifter
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Hainanese Chicken Rice
Oksespidsbryst thaistyle, massaman karry med kartofler og kokosmælk
Root 4 U
Gris i peanutsauce
Kyllingesuppe med kokos og grønt
Ingefærmarineret kylling
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Spidskål i wok med oksekød
Wokret med kylling, persillerod og sukkerærter
45 min.
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Asiatisk millionbøf
Rimmet laksetatar med sennepskarse
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
kylling i kokos-chili sauce
Thailandsk laks
30 min.
Laks marineret med røget paprika, fennikelfrø og bønnepure
Salat med grøn pesto, kål og kylling
Bagte kartofler med dip, salat og fredagskylling
Tapas - 4x squash
25 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Stærk thailandsk fiskesuppe
Stegt ribeye med asiatisk salat og ris
Svinekød i hjemmelavet rød karry