Iceberg rulle med feta, melon og oliven opskrifter
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Holms karbonader
30 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Grillet grøntsagslasagne med mozzarella
20 min.
Portebello, feta og kartofler
15 min.
Rullet medister på lakridsrod og BBQ
30 min.
Pandekager med bananer og kokos
20 min.
Sprøde ruller af kål med chiafrø og citron
10 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Sprød butterdej med krydret oksekød og feta
45 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Lam i baconsvøb
45 min.
Porchetta
3 t
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Chokoladefondant med blødende hjerte
1 t, 30 min.
Klassisk: Smørrebrød
20 min.
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Frikadeller med blomkål og appelsin
20 min.
Grillede aubergine med persille, hvidløg og feta
45 min.