Chokoladelakridser er nemme at lave, og du kan smagsætte dem i alverdens retninger. Prøv f.eks. at blande friskmalet kaffe i chokoladen eller rul lakridserne i kokos.

Sådan gør du

  • 1 Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad eller i mikroovnen. Vær forsigtig så chokoladen ikke brænder på.
  • 2 Del lakridserne, hvis de er meget store. Vend dem herefter i de 2 tsk. lakridspulver.
  • 3 Vend lakridserne i smeltet chokolade, ca.1 håndfuld ad gangen.
  • 4 Læg lakridserne på bagepapir og lad dem tørre ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i køleskabet ca. 15 min. til chokoladen er næsten størknet.
  • 5 Vend forsigtigt lakridserne i det resterende lakridspulver, når de er helt størket
  • {{recipeDoneText}} Chokoladelakridser

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier