Hvidkål oksekød opskrifter
Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette
Forloren hare med rodfrugter
Millionbøf med lidt ekstra grønt
Fuldkornslasagne med havregryn og kokos
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Stegt culotte med forårs grøntsager og saltbagte kartofler
1 t, 15 min.
Cote de boeuf med hvidløgssmør og bruchetta
45 min.
Rullesteg med mild sennepssauce og ovnstegte rødder
1 t, 30 min.
Entrecote med Karl Johan-smør og kartoffelchips
Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure
Savoykål i havtornfløde
30 min.
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Oksetyndsteg med bagte jordskokker og svampe
1 t
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Sømandsbøf
1 t
Kam med hvidkålssalat
2 t, 10 min.
Oksefrikadeller med brombær-chutney
Krebinetter med kartofler og stuvede grøntsager
45 min.
Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler
45 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Løgsalat med tomat og blåbær