Hovedretter med kød og fisk opskrifter

Mig og min mad logo
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Græsk pita burger
45 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Mørksej i wok med soja og ingefær
Nytårshovedret
30 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Hotte bønner med peanuts
Appelsinsalat med kanel
Bagte radiser med mynte og feta
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Dampet torskefilet med ærtepuré
Culotte med æble-mynte sambal
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495