Hovedretter med kød og fisk opskrifter

Pommes frites
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Glutenfri burger
Kammuslinger på salat
10 min.
Kødboller i stærk tomatsauce
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Culotte med æble-mynte sambal
Hotte bønner med peanuts
Karamelliseret rødløgschutney
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Mig og min mad logo
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495