Hovedretter med kød og fisk opskrifter
Spaghetti Puttanesca
30 min.
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Hvidkålssuppe med tomat
30 min.
Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt
30 min.
Stegt laks på kål og ærter
20 min.
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Köfte i tomat med ris og ærter
Cremet pasta med krabbe
Ærtesalat med rød quinoa
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Vegetariske wraps med grillet halloumi, fennikelsalat og jordbær
Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg
Ovnbagt laksefilet med salat
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Romaine salat med ærter og 70’er fløde
20 min.
Kyllingeruller med persille til kartoffelmos og ærter
30 min.
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Herregårdsbøf
25 min.
Grillpølser med kold kartoffelsalat, tomater og basilikum
30 min.
Kylling og Cæsar salat med fine ærter
30 min.
Grillede ribben med saltkogte kartofler og cremede ærter og majs
30 min.