Hovedretter med kød og fisk opskrifter
Grøn pastasalat med tun og æg
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med laks
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Fyldig suppe med ising
Grillet hornfisk med chili og fersken
Spidskål med estragoncreme og rejer
Torsk i estragon
30 min.
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Laks med tomat og mandler
Maskeret blomkål
Fiskefrikadeller med forårsløg
20 min.
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.
Tatar med salat og bacon
30 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Bagte små græskar med dressing og spinat salat
1 t
Dhal med fladbrød
2 t
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t
Indisk daal med raita
40 min.
Grødfrikadeller med sellerimousse
40 min.
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.