Hovedretter med kød og fisk opskrifter
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Græsk pita burger
45 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Mørksej i wok med soja og ingefær
Nytårshovedret
30 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Hotte bønner med peanuts
Appelsinsalat med kanel
Bagte radiser med mynte og feta
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Dampet torskefilet med ærtepuré
Culotte med æble-mynte sambal
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.