Hovedretter med kød og fisk opskrifter
Blomkålscremet pasta med confiteret kylling
4 t, 30 min.
Ovnstegt gås
Kryddersild med figner, valnødder og tranebær og løg
15 min.
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Grønkålstatar på groft rugbrød
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Fisk i fad
Hasselback pastinakker
Pastinakbøffer med senneps-creme-fraiche
40 min.
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.
Lækker nem laksesalat
15 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Bagt græskar med risotto og torsk
Spaghetti med portobellosvampe, fløde, pecorino og timian
20 min.
Bacon-øl kål
20 min.
Pasta med grønkål, chili og parmesan