Hovedretter med kød og fisk opskrifter
Klassisk rejecocktail
Knoldsellerigratin
50 min.
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
15 min.
Moules frites med aioli
Grillet lakseside
Oksefrikasse med ærter og gulerødder
1 t, 15 min.
Koteletter og lynstegt karrykål med kokos
35 min.
Salat med tun, pasta, grønt og dilddressing
15 min.
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
Tomatsalat med nektariner og frisk mozzarella
Grillet jomfruhummer
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Grillet torsk i pakke
Grillet ribeye med rabarber, kartofler og bacon
30 min.
Ribeye med bønne/pastinak fritter og grillede tomater
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Græsk bowl med kikærter, hummus og vegan "gyros"
25 min.
Tykstegsbøf med squash og bær
20 min.
Grill salat
15 min.
Æggewrap med tunsalat og skyr
20 min.
Tacos med grillet laks og agurkesalsa
Lasagne