Hovedretter med kød og fisk opskrifter
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Sådan koges krebs
Panang karry med oksekød og ris
50 min.
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Skinkemignon med rodfrugter
45 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Skotske æg
Københavnerbøf - ala pariserbøf - med rodfrugter og vagtelæg
Frikadeller med vandkastanjer
30 min.
Dampede silderuller med peberrodscreme
Pastasalat med laks
Havtaskekæber på spid med nye kartofler og tzatziki
Laksetærte med dild og feta
1 t, 40 min.
Boller i karrysauce med yoghurt og æbler i tern
30 min.
Raita med nødder og grøntsager
Rugbrødssandwich med torskerognssalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Efterårspålægsaften
Æggemad med sild og karseskyr, barn
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Spagetti bolognese med grøn sommersalat
Fuldkornspita med skyr, dild og makrel
Pålægsdag
Makrel, skyr og kål