Hovedretter med kød og fisk opskrifter

Røget fisk med kærnemælksdressing
Smørrebrød de luxe
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Smørrebrød med makrel i tomat og hytteost
10 min.
Makrelsalat med rødløg og purløg
10 min.
Børnelørdagsfrokost med makrel i tomat
15 min.
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Pitabrød med rejer og mangosalsa
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Kuller med ratatouille
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
Grillet laks med mangosalsa
30 min.
Kokosris med urter
Steaksalat med sursød dressing
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Ising i filodej med rispilaf
Mandelstegt fisk med stegte citroner
Cordon bleu med comté
Vaniljesyltede tomater
Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495