Hovedret med kartofler opskrifter
Fyldte courgetter
45 min.
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Kylling i kålwok
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Indbagt brød med fetafyld
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Holms julemørbradgryde
25 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Sylte
Andebryst med krydrede blommer.
Flæskesteg med brunede kartofler
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.