Hovedret med kartofler opskrifter
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksesteg med mormor sovs
1 t, 10 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Culotte med æble-mynte sambal
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør