Hovedret med kartofler opskrifter
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t