Hovedret med kartofler opskrifter
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Koreansk-inspirerede pandekager med forårsløg og kimchi
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe