Hovedret med kalkunmedaljon opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Ølstegt svineskank
3 t
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Stegt flæsk med løgsauce
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Burger af plantefars
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Indisk dahl med tomat
Linguini i cremet svampesauce
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Indbagt brød med fetafyld
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater