Hovedret med kalkunmedaljon opskrifter
Jordskokker på den rå måde
10 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Squashruller med gedeost
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Lammedeller med tabbouleh
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Cream cheese board
Dukkahkrydret lammesteg med knuste kartofler
2 t
Bøf med stegte grøntsager og bagte kartofler
40 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Fuldkornsbrød med pesto og ost
Gullasch med urter og ris
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Stifado (græsk gryderet)
15 min.
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Cassoulet af lammemørbrad
20 min.
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.