Holms poelseret 8776 opskrifter
Fettuccine med grøntsager og friske ribs
20 min.
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Couscoussalat med falafel og friske krydderurter
13 t, 30 min.
Fyldt peberfrugt med hakket oksekød og smeltet ost
30 min.
Torskerogn med kål
15 min.
Pistaciekage med kardemomme og citronsirup
Croque Monsieurs abrikostærte
Selvsovsende fadbrownie
Chokoladecookies med kokos og havsalt
Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager
30 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Rosenkål med appelsin og hasselnødder
15 min.
Salat med entrecote og teriyaki
30 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Luksus: mørbradgryde
30 min.
Lammefilet med hvidløg og lækre grøntsager
30 min.
Confit de canard med sprød salat
30 min.
Hummersuppe
15 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Vegetar pasta bolognese
30 min.
Stegt andebryst med brombær
30 min.
Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og "bolsjer"
3 t
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.