Stegt andebryst med brombær

Sådan gør du

  • 1 Rids i andebrystets overflade som Claus Holm viser på ovenstående film. 
  • 2 Læg andebrysterne på en kold pande. Krydr dem med røget salt, almindelig salt og peber. Tilsæt også kardemommekapsler på panden. Tænd nu for panden og steg andebrysterne i 12-15 minutter, eller til de er rosastegt. Skær gennem kødet for at se, om de har fået nok. 
  • 3 Skær kartofler i skiver og læg dem på panden. Pres citron- og appelsinsaft over. Tilsæt også hakket hvidløg og olivenolie. Lad kartofler stege til de er gyldne. 
  • 4 Skær squash i tynde skiver og læg skiverne på en tallerken. Læg derefter bær, tern af appelsin og frisk persille over squashskiverne. Hæld også lidt olivenolie over. 
  • 5 Del blommer i to og kom også dem på tallerkenen. 
  • 6 Kom til sidst de stegte kartofler og andebryst på tallerkenen. 
  • {{recipeDoneText}} Stegt andebryst med brombær

Opskriften er udviklet af