Hakket kalv og flæsk selleri gulerødder kartofler opskrifter
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Chili sin carne
Pastasauce med linser
Coleslaw med spidskål
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Pandekager med kødfyld
1 t, 30 min.
Kylling tikka masala med æbler
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Ratatouille
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Benløse fugle med gulerodsben
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.