Hønsesalat grønne asparges karse opskrifter
Gourministeriet
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Aspargestærte
20 min.
Svamperisotto
Pomelosalat
30 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Sprød tærte med grøntsager, spejlæg og revet ost
40 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Lammefilet med hvidløg og lækre grøntsager
30 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.
Salat med sprødstegte grøntsager
30 min.
Lam i baconsvøb
45 min.
Kryddersild med smilende æg
10 min.
Stegte påskesild
15 min.